Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Carol I în doliu Liliana Cateluţa Nicolescu, condusă, mâine, pe ultimul drum

ro

25 May, 2016 12:27 3266 Marime text
Liliana Cateluţa Nicolescu, în vârstă de 46 de ani, care a fost găsită, luni seară, moartă pe o ambarcaţiune în Portul Tomis, va fi conduă mâine pe ultimul drum.
 
Înmormântarea va avea loc la ora 12.30, la Cimitirul Central.
 
Reamintimc că  Liliana Cateluţa Nicolescu era laborant-tehnician în cadrul Laboratorului de fizică-chimie al Colegiului Comercial „Carol I“ din Constanţa. Avea o fată plecată în Germania, iar soţul ei era acasă, însă pleca şi el destul de des în străinătate, cu diferite contracte.
 
Directorul Colegiului „Carol I“, prof. Adriana Dima, a povestit că luni Liliana Cateluţa Nicolescu a venit la serviciu, dar nimic din comportamentul ei nu a dat de bănuit că ar intenţiona să-şi ia zilele. „A fost ieri luni la muncă. Nu părea abătută sau răvăşită. Nu ne-a dat de bănuit că ar face aşa ceva. Transmitem condoleanţe mamei şi familiei“, a spus Adriana Dima.
 
Poliţiştii criminalişti au demarat o anchetă, pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia a murit.

Citeste si:

Colegiul „Carol I“ din Constanţa, în doliu Liliana Cateluţa Nicolescu, laborant tehnician, a spus adio lumii de pe o ambarcaţiune a familiei (galerie foto + video

UPDATE - Avea 46 de ani Cateluţa Liliana Nicolescu, găsită ieri spânzurată în portul Tomis, era laborant la Colegiul Carol I din Constanţa (galerie foto+video)



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii