Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Colectiv" Cristina Matache, distrusă de durerea pierderii fiicei sale în "clubul morții"

ro

20 Nov, 2015 22:18 2243 Marime text
Zeci de familii au rămas îndoliate după tragedia din Bucureşti după ce membri din familie sau apropiaţi de ai lor au murit sau au ajuns în stare gravă la spital în urma incendiului din 30 octombrie de la clubul Colectiv din Capitală.
 
Până acum au fost înregistrate un număr de 58 de persoane decedate printre care şi Alexandra Matache, o tânără care lucra ca barmaniţă.
 
Cristina Matache, mama Alexandrei, nu reuşeşte să treacă peste pierderea fiicei sale.
 
Cuprinsă de durere, mama tinerei a postat un mesaj pe pagină să de Facebook unde le spunea tuturor cum şi-a visat fiica: "Sufletul meu mic te-am visat azi dimineaţă erai fericită că ţi-ai găsit telefonasul şi îmi arătai pe el ce s-a întâmplat, câteva poze de acolo din Buncărul nenorocit dar nu am văzut tot şi m-am trezit. Erai aşa frumoasă şi mi-ai spus că nu ai nimic decât ceva la picioruş. Din nou m-am trezit şi am realizat că nu mai eşti cu noi. Am urcat în camera şi nu venisei. Te iubim!"
 
Oamenii au transmis multe mesaje de susţinere:
 
"Multa putere sa va dea Dumnezeu.De acolo de sus,Alexis va vede si sigur ,e ingerul vostru pazitor".
 
" Of...imi e dor de tine si te iubesc"
 
" Of Doamne cata durere!"
 
" Cristina draga ma gandesc in fiecare secunda la ingerasul tau si la voi ....doamne cata durere in suflet aveti voi !!!!incearca sa te retragi sufleteste de viata si sa te apropii de cer de ingerasul tau ....vor veni vremuri cand vom invidia pe cei ce au plecat dintere noi....dumnezeu sa ti dea putere si sa te mangaie in suferinta ta ...Dumnezeu stie de ce a luat-o dintre noi si poate nu reusim sa intelegem...poate a luat-o pentru ca vor veni timpuri de suferinta si a vrut ca sa o indeparteze de aceasta viata -----putere cristina si gabi sunteti deja binecuvantati de Dumnezeu"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii