Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruța Kovesi, șefa DNA, a primit premiul „Femeile curajoase din întreaga lume”

ro

10 Apr, 2014 20:35 2756 Marime text

 
Potrivit Hotnews, Laura Codruța Kovesi a primit, astăzi, din partea Ambasadei SUA, premiul care recompensează activitatea femeilor curajoase din întreaga lume.
Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA, a declarant în cadrul ceremoniei, despre cea care deține șefia DNA că „a demonstrat curaj extraordinar luptând împotriva infracționalității ți corpuției. Ea este o forță care luptă pentru reforma justiției și a statului de drept”.
„Nu este greu să fii curajoasă, iar mulțumirea de a ști că ai făcut ce trebuia depășește cu mult orice eventuale neplăceri cauzate de presiuni externe, de forte interesate să promoveze interese particulare, de imixtiuni neavenite și îți dă puterea de a continua” a fost răspunsul Codruței Kovesi.
Laura Codruța Kovesi deține funcția de Procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție din anul 2013, iar în timpul mandatului său au fost inițiate dosare importante de corupție la nivel înalt, cele mai recente fiind cele ale lui Nicușor Constantinescu, Adrian Duicu și Radu Mazăre. 
Sursa foto: rnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii