Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cod roşu de intervenţie. Un camion cu militari s-a răsturnat într-o prăpastie în judeţul Argeş

ro

29 Jun, 2017 22:14 4129 Marime text
A fost declanşat codul roşu de intervenţie în această seară în judeţul Argeş unde un camion ce transporta militari s-a răsturnat într-o râpă.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Dâmbivicioara iar aproximativ 20 de cadre militare au rămas încarcerate în camion. 

Din primele informaţii accidentul a avut loc pe DN 73, iar în camion se află militari de la Batalionul Vânători de Munte Dragoslavele. 

Conform Digi24, la faţa locului intervin pompieri de la ISU Argeş şi ISU Braşov. 

Potrivit Agerpres, au fost alertate 9 echipaje medicale SMURD și 6 ale SAJ Argeș. De asemenea, acționează și 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor.

UPDATE: ora 23.20 Oficial de la MAPN

Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație astăzi, 29 iunie, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.

Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din informațiile primite până acum, trei militari aflați în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipele de intervenție fac eforturi pentru eliberarea lor.

Ceilalți zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuați și le se acordă îngrijiri la fața locului, urmând a fi transportați de urgență la cele mai apropiate spitale.

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, secretarul de stat Mircea Dușa și generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General se află în deplasare către locul accidentului.

Conform procedurilor legale, a fost sesizat, Parchetul Militar. Din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • La 29 Jun, 2017 23:10 Din păcate este interzis transport persoane cu camionul,cine răspunde?