Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Portocaliu. Stradă din România. Lanț uman pentru scoaterea din viitură a unui consătean mort. Imagini nemaivăzute (video)

ro

03 Jun, 2016 06:21 2677 Marime text
Ploile de ieri anunțate de meteorologi, printr-o avertizare Cod Portocaliu, au făcut ravagii în județele Moldovei unde ploile au distrus totul în calea lor.
 
În județul Vrancea, un bărbat a fost luat de viitură, iar consătenii au încercat disperaţi să-l salveze. La Broşteni, acolo unde s-a întâmplat nenorocirea, apa a intrat prin curţi, grădini şi în casele oamenilor, scrie în ediția electronică Ziarul de Vrancea.
 
Și tot în Vrancea, la Rugineşti, un bărbat care mergea cu bicicleta a fost luat de viitură. Apele pârâului Domoşita au ieşit din matcă şi au inundat drumul comunal şi mai multe gospodării. Sătenii au făcut eforturi disperate să-l scoată pe bărbat din apă, după cum se vede într-o filmare care ne-a ajuns la redacţia publicației amintite. Victima viiturii este localnicul Nicu Bejan, în vârstă despre 70 de ani, care a fost scos mort din apele amestecate cu aluviuni.
Iar pentru scoaterea lui s-au făcut eforturi deosebite, mare parte a localnicilor participând la acțiunea de recuperarea corpului bătrânului. 
Sursa text, foto și video: ziaruldevrancea.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii