Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de vreme rea Ponta i-a avertizat pe prefecți, Dragnea amenință firmele de deszăpezire cu sancțiuni

ro

24 Oct, 2014 17:26 1880 Marime text
Premierul Victor Ponta le-a solicitat vineri prefecților din toate județele țării, dar în special celor din zonele aflate sub cod galben de ploi sau vijelii, să anunțe din timp situațiile de urgență în cazul cărora se impune o intervenție suplimentară de forțe din partea structurilor MAI sau a celorlalte instituții de linie, informează Agerpres.

"Dacă aveți nevoie de ceva, spuneți din timp, ca să nu ne ducem după aceea să reparăm. Este valabil pentru toate județele, și e mult mai ușor și ne costă mai puțin să ne ziceți ce nu aveți, decât să alergăm după aceea din alte zone. (...) Domnul vicepremier Oprea va fi în permanență la sediul Guvernului, la fel, pe domnul Arafat îl găsiți. Pentru orice fel de nevoie aveți, urgentă, alocăm toate forțele și resursele de care e nevoie. Marele secret este să nu așteptați până în ultima secundă și să nu spuneți după ce se întâmplă vreun necaz. Mai bine ziceți din timp și mobilizăm ce forțe avem nevoie și la Apele Române, și la CNADNR și pe unde este cazul. Iar Departamentul pentru Situații de Urgență cred că s-a rodat în acest an și este foarte eficient", a declarat premierul.

De asemenea, vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut vineri autorităților locale și conducerii CNADNR să verifice dacă firmele care au contracte pentru deszăpeziri sunt pregătite să facă față când apar ninsorile, în caz contrar aceste firme urmând să fie sancționate.

sursă foto: agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii