Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până la ora 11.00 COD GALBEN de polei pe A2. Iată avertismentul poliţiei

ro

11 Jan, 2013 07:12 1720 Marime text
 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare tip COD GALBEN de polei, până la ora 11.00. 
Zona vizată: arii extinse în judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti, inclusiv autostrada A2 şi drumurile naţionale aferente.

Ce spune poliţia

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române îi sfătuieşte pe conducătorii auto care se deplasează pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa să manifeste prudenţă sporită la volan şi să reducă viteza, întrucât pe această arteră se semnalează porţiuni acoperite cu polei.

De asemenea fenomenul este întâlnit şi pe numeroase artere din judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ilfov, Ialomiţa, Gorj şi pe raza municipiului Bucureşti.

Întrucât apariţia poleiului afectează întotdeauna buna desfăşurare a circulaţiei rutiere, îi atenţionăm pe şoferi cu privire la pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru trafic. Conducătorii auto trebuie să ruleze cu viteză redusă şi să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii