Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNCD, sesizat cu pivire la afirmaţiile Mihaelei Rădulescu despre homosexuali

ro

08 Apr, 2015 14:12 2776 Marime text
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a fost sesizat astăzi cu privire la afirmaţiile Mihaelei Rădulescu referitoare la comunitatea gay. Sub titlul "Adam şi Eva ?! (Toleranţă pe la spatele normalităţii)", realizatoarea TV a scris pe blogul său, pe 5 aprilie: "Staţi liniştiţi, dragi homosexuali, mica mea dizertaţie nu va schimba nimic, voi veţi avea aceleaşi drepturi şi eu voi fi la fel de tolerantă. Dar, lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie ...că mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteţi oameni anormali, oricât va deranjează că va numim aşa".
 
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a primit astăzi, sesizări de la trei persoane fizice, în ceea ce priveşte declaraţiile făcute de Mihaela Rădulescu la adresa persoanelor gay.
 
Probabil că plângerile nu vor fi soluţionate înainte de 30 aprilie, atunci când se constituie noul Colegiul al CNCD, a declarat pentru HotNews.ro preşedintele Consiliului, Csaba Asztalos. Acesta a anunţat că "vom cită părţile, vom solicita punctele de vedere şi într-un termen rezonabil vom avea o decizie".
 
În textul sau, Rădulescu a scris, printre altele: "Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o iubire pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea că drepturile unei minorităţi să fie respectate în egală măsură cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu va îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe ...la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că va bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă şi dreapta".
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii