Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR, plângere penală împotriva lui Alin Goga

ro

04 Sep, 2015 20:43 1515 Marime text
 
CNADNR formulează plângere penală împotriva angajatului Alin Goga, pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce ar fi dat informații mincinoase și denigratoare, legate de execuția lucrărilor la autostrada Orăştie – Sibiu, informează romanialibera.ro.

„Alin Goga, prin pregătirea sa profesională, jurist, nu are competenţele profesionale emiterii unui punct de vedere tehnic şi economic cu privire la execuţia lucrărilor unui proiect de infrastructură. De asemenea, prin atribuţiile pe care le are la DRDP Craiova, nu are posibilitatea să se informeze corect asupra desfăşurării unui proiect pe care nu îl are în derulare”, se arată într-un comunicat CNADNR remis redacţiei.

De asemenea, reprezentanţii companiei au spus că autorizaţiile de construcţie şi de mediu pentru corpul de autostradă au fost obţinute încă din anul 2012, iar remedierea defectelor se face conform contractului pe riscul şi cheltuiala antreprenorului.

„Conform prevederilor contractuale, CNADNR SA dispune în prezent de posibilitatea executării  garanţiilor de bună execuţie şi de reţinere valabile până în 2017”, se mai arată în comunicatul CNADNR.

Reprezentanţii companiei au concluzionat că Alin Goga  a încercat, prin afirmaţii mincinoase şi denigratoare pe care le-a dat la postul Realitatea TV, să creeze aparenţa unei culpe a CNADNR SA, favorizând firmele private, Antreprenorul şi Consultantul, având în vedere existenţa unor  litigii cu aceştia.

Anterior, Alin Goga a spus că în companie sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul, au lucrat toată viaţa lor la stat şi au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro. 


Sursa text + foto: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii