Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA Televiziunea Litoral TV se va extinde în judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa

ro

23 Jan, 2014 18:11 2618 Marime text
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în şedinţa de joi, transformarea licenţei audiovizuale a televiziunii Litoral TV din Năvodari din locală în regională, postul urmând să fie difuzat în judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa.
CNA a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Media Est Vision SRL de modificare a licenţei audiovizuale pentru televiziunea Litoral TV din Năvodari din locală (TV-C) în regională, pentru judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa.

Litoral TV este o televiziune generalistă, care difuzează programe producţie proprie - 77,99%, programe retransmise (Sky FM, Doina FM) - 11,90% şi programe preluate (Travel Mix) - 10,11%.
Grila televiziunii cuprinde programe de informare (50,95%), programe educative, culturale, religioase (12,14%), programe de divertisment şi alte tipuri de programe (16,91%) şi publicitate şi teleshopping (20%).
Asociatul unic al societăţii Media Est Vision SRL este Geanina Ramona Mureş.
Decizia de transformare a licenţei audiovizuale a Litoral TV din locală în regională a fost luată de membrii CNA cu unanimitate de voturi.
Televiziunea Litoral TV a fost premiată, în decembrie 2013, de CNA, când Consiliul a acordat premii pentru produse de excelenţă din audiovizual românesc.
Atunci, Litoral TV a primit premiul la categoria "Limba română", pentru o emisiune de meditaţii şcolare intitulată "Şcoala după Şcoală".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii