Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA ar putea să suspende emisia Antenei 3

ro

31 Aug, 2014 22:49 1945 Marime text
Recentul episod petrecut în emisiunea În gura presei a lui Mircea Badea de la Antena 3 poate duce la suspendarea licenței televiziunii Trustului Intact, scrie știripesurse.ro. Propunerea vine de la unul dintre membrii CNA, Valentin Jucan, care cere măsuri exemplare împotriva Antena 3

”E cazul să ne întrebăm dacă licența mai trebuie să rămână la acest radiodifuzor. Mircea Badea incită în mod direct la violență. E nevoie să intervenim.”, a spus Jucan la b1tv, potrivit știripesurse.ro.

Narcisa Iorga, membru CNA, l-a avertizat pe Mircea Badea că poate fi reținut de poliție după ce a ieșit cu un par să-l bată pe un motociclist.


Mircea Badea a replicat următoarele:

”Am citit scrisoarea pe care mi-a adresat-o public doamna Narcisa Iorga, membru CNA. Dansa imi spune ca nu e ok nici ca am acceptat sa fac sparring sau ce-o fi cu unul dintre motociclisti, nici ca mi-am pierdut cumpatul in urma provocarilor repetate, recunoscute chiar de protagonisti in film.
Doamna, cred ca aveti dreptate suta la suta in legatura cu faptul ca m-am enervat rau si ca n-am acceptat ca un provocator sa incalce legea si sa forjeze motorul stationat noaptea la cativa metri de blocuri si de o emisiune in direct. Asa e. N-ar fi trebuit sa ma las scos din minti. Din fericire nu s-a intamplat nimic de fapt.
In legatura cu sparringul sau ce o fi, exista campionate de tot felul de sporturi de lupta, unele chiar olimpice, care se transmit la tv deci nu inteleg exact care e problema.
Dar, ca sa fim corecti pana la capat, eu nici n-am lovit copii cu pumnul in gura ca Traian Basescu, motivand ca “poate a zis ceva copilul”, nici nu i-am vandut ca pe saci cu cartofi asa cum a facut Burci. Nu v-am auzit indignandu-va in legatura cu astea, ba chiar ati si legitimat ce a facut Basescu.
Oricum, va asigur ca am citit cu atentie opiniile dvs. si ca le voi lua in considerare.”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii