Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Marina Constanța va participa la prima cupă de Ju-Jitsu desfășurată în București

ro

02 Apr, 2016 23:46 2719 Marime text
 
În perioada 16-18 octombrie 2015, grupul de antrenori și instructori din cadrul Clubului Sportiv Marina Constanța  a desfăşurat o acţiune de selecţie şi pregătire iniţială a copiilor din județul Constanța în ramurile sportive din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale.
 
Acţiunea a fost parte integrantă a Proiectului „Educaţia marţială – drumul spre cunoaştere!”, finanţat de Ministerului Tineretului şi Sportului prin Programul Pierre de Coubertin.
 
După 6 luni de antrenament, examene și multă muncă a acestor copii, Clubul Sportiv Marina Constanța va participa la primă cupă de Ju-Jitsu desfășurată în județul București, în data de 9 aprilie. La această competiție vor participa un număr de 41 de copii constănțeni, membri ai Clubului Marina Constanța.
 
„Intenția noastră este participarea la un număr cât mai mare de competiții în acest an pentru a putea ataca la anul competițiile naționale și internaționale. Din nefericire aceste deplasări sunt suportate de părinții copiilor, clubul nostru neavând sprijin local sau extern”, se arată într-un comunicat transmis de Clubul Marina Constanța. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii