Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clipul „Mandala” al trupei Fly Project, interzis de la difuzare (video)

ro

01 Jun, 2010 19:08 1773 Marime text

fly_project.jpgCNA a decis, astăzi, să interzică de la difuzare videoclipul "Mandala" al trupei Fly Project, care rulează la postul Kiss TV, până la intrarea în legalitate. Potrivit forului, clipul prezintă femeile în ipostaze degradante şi sugerează consumul de droguri, încălcând astfel legislaţia audiovizuală.

Potrivit hotnews.ro, secvenţa despre care membrii Consiliului spun că sugerează consumul de droguri prezintă o fată care, fără a-şi folosi mâinile, ia cu limba sare de pe masă, muşcă dintr-o felie de lămâie şi goleşte apoi conţinutul unui pahar/shot. Deşi au fost atenţionaţi că substanţa albă de pe masa nu ar fi drog, ci sare, care se consumă cu tequila, membrii CNA şi-au menţinut decizia de interzicere a clipului. Femeile cu lesă la gât prezentate în videoclip au fost un alt argument de care membrii CNA au ţinut cont în luarea deciziei de interzicere a melodiei de la difuzare.

Tot astăzi, Consiliul a somat public postul Radio 21 pentru emisiunea matinală Fabrica Dementă, în care moderatorii au încălcat dreptul la imagine şi viaţa privată al lui Mihai Trăistariu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 01 Jun, 2010 15:22 haha!! foarte bine le-a facut! si ma bucur ca e cineva in romania care are grija de ei :)