Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Palaz cere demiterea directorului Artagea de la Aeroport. Reacţia lui Artagea. Ce spune IPJ

ro

12 Oct, 2017 12:12 1932 Marime text
Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere filmările apărute în spațiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române (conform profilului rețelei de socializare – Facebook), cere public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, având în vedere faptul că din filmările menționate, acesta ar fi circulat în stare de ebrietate.

Contactat telefonic, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu consumă alcool, fiind bolnav de diabet. 

”Filmările nu reprezintă niciun fel de problemă. Am plecat spre casă, pe drum am primit un telefon și m-am întorr la aeroport. Nu beau că sunt diabetic, cum susține cel care a postat imaginile. Puteți întreba pe oricine că eu nu consum alcool în general. A venit un individ după mine pe la aeroport să ne certe să ne arate public. A venit și poliția, nu s-a întîmplat nimic. Nu știu ce este cu acel individ, a venit după mine până la poarta aeroportului. Nu știu ce este în spatele acestor filmări. Acesta țipa în poarta aeroportului ”Jos PSD-ul”, nu am vrut să intru în polemică. Am vorbit și cu domnul Palaz, i-am explicat și dîânsului nu am nimic pe filmări care să denote că aș fi făcut ceva că aș fi încălcat vreo regulă. Am făcut semnalizările necesare, nu am încălcat deloc regulile. Nu îl cunosc pe cel care a filmat. Ieri după amiază s-a întâmplat” - a declarat Bogdan Ionuț Artagea pentru ZIUA de Constanța.

Polițiștii fac cercetări în acest caz. 

”Polițiștii constănțeni s au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra aspectelor sesizate, urmând că la finalizare sa fie luate măsurile ce se impun” - au declarat reprezentanții IPJ Constanța. .

Sursa Foto-Video: Facebook/Dan Suru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii