Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulatie ingreunata de zapada pe mai multe drumuri din tara

ro

23 Feb, 2011 10:22 1513 Marime text
Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, miercuri dimineata, in mai multe judete din tara, insa nu exista drumuri nationale blocate, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, citeaza Mediafax.

Astfel, se circula cu dificultate in judetul Tulcea, pe DN22 (in zona Topolog), stratul de zapada de pe sosea masurand trei-cinci centimetri, in judetul Buzau, pe DN2 Ramnicu Sarat - Buzau, unde stratul de zapada masoara 1-3 centimetri, in judetul Alba, pe DN74 Zlatna - Abrud si DN75 Campeni - Arieseni, unde s-a depus un strat subtire de zapada, iar pe anumite portiuni soseaua este acoperita cu polei.

De asemenea, in zona localitatii prahovene Cheia si in judetul Brasov (pe DN10 si DN11) circulatia este ingreunata din cauza unui strat subtire de zapada, iar pe anumite portiuni se poate forma polei.

Traficul se desfasoara in conditii dificile si pe cele doua autostrazi (A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta), din cauza ninsorii si a carosabilului ud, nefiind semnalate insa blocaje sau alte probleme deosebite.

Sursa: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii