Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulaţia feroviară, în pericol? 14 tone de piatră din terasamentul căii ferate, furate de patru bărbaţi!

ro

13 Dec, 2015 14:13 1226 Marime text
 
Poliţiştii Serviciului Regional de Poliție Transporturi Călărași au făcut ieri două percheziții în orașul Fundulea, județul Călărași. În urma perchezițiilor, la sediul unei societăți comerciale a fost găsită cantitatea de aproximativ 7.200 de kilograme de piatră de la terasamentul de cale ferată, care fusese folosită pentru pavarea terenului firmei verificate.

Deplasându-se apoi la sediul altei societăți, poliţiştii au descoperit circa 6.600 kilograme de piatră de terasament. Cu ele se pavase terenul firmei. Din cercetările oamenilor legii, a reieșit că, în cursul lunii decembrie, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, ar fi furat piatra de la terasamentul magistralei CF 800, București - Constanța, din zona stației Fundulea, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ulterior, cei patru ar fi transportat piatra cu mai multe căruțe, comercializând-o administratorilor celor două firme. Acum, pe numele celor patru bărbați au fost întocmite dosare penale pentru furt și distrugerea sau semnalizarea falsă.

Piatra a fost lăsată în custodia societăților comerciale, urmând să fie predată societății de transport feroviar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii