Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica s-a despărțit de Steaua

ro

16 May, 2016 18:24 1954 Marime text
Atacantul Ciprian Marica a anunțat încheierea contractului cu clubul de fotbal Steaua, într-o postare pe contul său de Facebook.
 

''Contractul meu cu Steaua s-a încheiat la finalul acestei ediții de campionat. Am venit să câștig toate competițiile în care era angrenată echipa și să jucăm în grupele UCL (UEFA Champions League, n. red.). Din păcate, nu am reușit să câștigăm titlul, nu am reușit să ne atingem obiectivele, ale echipei și ale mele, personale. Așa că am decis ca experiența mea la Steaua să se oprească aici'', a scris internaționalul român pe rețeaua de socializare.

 
Marica a mulțumit conducerii clubului pentru încrederea acordată, "în mod special patronului", dar și antrenorului Laurențiu Reghecampf, colegilor, precum și fanilor care i-au cerut să rămână la echipă.
 

''M-a impresionat căldura cu care m-ați primit, vă mulțumesc! Eu cred însă că e timpul pentru o nouă experiență. M-am refăcut după accidentare, sunt sănătos, mi-e dor de fotbal după doar câteva zile de vacanță, așa că voi porni pe un drum nou'', a scris el.

 
Ciprian Marica a venit la Steaua în această iarnă, din postura de jucător liber, după o perioadă în care fusese accidentat. Atacantul nu a reușit să joace decât nouă meciuri la Steaua în toate competițiile fără a marca vreun gol, prestațiile sale fiind afectate din cauza accidentărilor. Unul dintre obiectivele sale personale era să joace la EURO 2016, dar nu a fost nominalizat în lotul de 28 de jucători pentru turneul final din Franța.
 
Marica și-a început cariera la Dinamo, iar apoi a mai jucat la Șahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe și Konyaspor, înainte de a ajunge la Steaua.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii