Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloș, despre accidentul de pe A2 „Am discutat în primul rând cu ministrul de Interne” (video)

ro

05 Nov, 2016 23:44 2962 Marime text
Premierul Dacian Cioloș spune că a discutat cu ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, despre intervenția în cazul accidentului de pe autostrada A2, pentru a se asigura că sunt luate toate măsurile necesare în acest caz, informează Agerpres.

„Eu am discutat în primul rând cu ministrul de Interne, pentru că (...) în astfel de cazuri, de accidente, intervenția este 100% a Ministerului de Interne și am vrut să mă asigur că sunt luate toate măsurile pentru a degaja autostrada, în primul rând, și, sigur, pentru a putea transporta răniții", a afirmat Cioloș, astăzi, în timpul unor declarații de presă acordate la Riga, conform unei înregistrări publicate pe pagina de YouTube a Guvernului.

Potrivit lui Cioloș, exercițiul de amploare privind simularea unui cutremur, care a fost derulat recent de Ministerul Afacerilor Interne, a fost util în cazul accidentului rutier de sâmbătă.

„M-am bucurat să aflu că acest exercițiu pe care l-am realizat în urmă cu câteva zile, tot într-o simulare a unui astfel de context de cod roșu, a fost foarte util", a mai afirmat Cioloș.

Premierul Dacian Cioloș a participat sâmbătă la cea de-a 5-a reuniune a șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China, în format 16+1, organizată la Riga, în Letonia.

Sâmbătă, un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe A2, circulația fiind întreruptă la km 67 al autostrăzii, pe sensul de mers București - Constanța, în zona Lehliu-Gară, și deviată de la km 64 al autostrăzii pe DN 3A Lehliu-Gară - Drajna.

Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului în care au murit patru persoane, iar 41 de răniți au fost transportați la spitale.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii