Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş a călătorit la Munchen cu o cursă de linie la clasa Economic

ro

04 Sep, 2016 23:08 1950 Marime text
Premierul Dacian Cioloş face o vizită oficială de două zile în Germania, la Munchen, unde are programate mai multe întâlniri. Cioloş a călătorit, în această după-amiază, cu o cursă aeriană de linie, la clasa Economic, transmite TVR.

Conform sursei citate, când a urcat în avion, Cioloş a fost invitat să ia loc la Business Class, însă premierul a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc. Întreaga delegaţie oficială a călătorit cu clasa Economic. După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, însă li s-a cerut să aştepte până când iese delegaţia oficială. Premierul a spus „asta din cauza noastră”, cerându-şi scuze.
 
Programul vizitei premierului Dacian Cioloș include întrevederi cu reprezentanți ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), participarea la o masă rotundă pe tematică IT&C pentru prezentarea potențialului României și o deplasare la sediul BMW AG pentru discuții cu membri ai board-ului companiei. De asemenea, Dacian Cioloș va avea o întrevedere cu Horst Seehofer, premierul landului Bavaria și cu Barbara Stamm, președintele Parlamentului local.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii