Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va face parte, alături de sindicalistul Bogdan Hossu, din CA-ul SC Hotel Apollo Mamaia SA

ro

08 Aug, 2014 05:59 3487 Marime text
Consiliul de Administraţie al SC Hotel Apollo Mamaia SA a hotărât, la cererea acţionarului majoritar, convocarea adunării generale ordinare a acţionarilor care va avea loc pe 9 septembrie.

Pe ordinea de zi se află, printre altele, revocarea din funcţia de administrator a doamnei Marga Cornelia şi numirea pe acelaşi post a lui Paraschiv Toader, pentru perioada rămasă până la expirarea mandatului de administrator a acesteia.

Totodată Consiliul de Administraţie a mai stabilit ordinea de zi a adunării generale extraordinare în care s-a hotărţât că administratorii sunt desemnaţi de AGA, prin vot secret, dintre candidaţii nominalizaţi de administratorii în exerciţiu sau de către acţionarii societăţii.
„Consiliul de Administraţie este compus din Paraschiv Toader, născut la Somova, judeţul Tulcea, în anul 1961, Bogdan Iuliu Hossu, născut în Bucureşti, în anul 1953 şi Apostoul Liviu, născut tot în Bucureşti, în anul 1957”, se mai arată în convocarea adunării generale din data de 9 septembrie.
Trebuie să reamintim că Bogdan Iuliu Hossu este preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale "Cartel Alfa", iar Toader Paraschiv vicepreşedinte al aceleiaşi structuri sindicale, dar şi secretar general al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual .
sursa foto: travelworld.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paraschiv T 09 Aug, 2014 13:40 T Paraschiv este Președintele Federatiei SNPPC si Secretar general al SNPPC