Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va conduce PMP Constanţa după fuziunea cu UNPR!

ro

24 Jul, 2016 08:10 3382 Marime text
Conform protocolului la nivel naţional, ca urmare a fuziunii PMP-UNPR, Vasile Roşu a fost desemnat primivicepreşedinte la în cadrul CEJ al PMP Constanţa. Acesta îl va seconda pe Claudiu Iorga Palaz care păstrează funcţia de preşedinte.
A avut loc ieri şi completarea C.E.J. al PMP Constanţa în funcţie de rezultatele obţinute la alegerile locale după cum urmează:
Organizaţiile locale ale PMP sau UNPR care au obţinut două mandate de Consilier Local au desemnat un Secretar Executiv în noua componenţă C.E.J. al PMP Constanţa.
Organizaţiile locale ale PMP sau UNPR care au obţinut cel puţin trei mandate de Consilier Local, sau funcţia de Primar au desemnat un Vicepreşedinte în noua componenţă C.E.J. al PMP Constanţa.  Parlamentarul UNPR, Vasiliev Marian, a fost desemnat Vicepreşedinte în noua componenţă C.E.J. al PMP Constanţa.
Cei trei consilieri judeţeni ai PMP au desemnat un Vicepreşedinte în noua componenţă C.E.J. al PMP Constanţa.
Tot în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al Partidului Mişcarea Populară Constanţa, a fost desemnat Preşedinte Interimar al Organizaţiei Municipale PMP Constanţa, în persoana consilierului judeţean, Goidea Florin.

PMP Mangalia are o conducere nouă
 
Noua conducere PMP Mangalia își propune să construiască o echipă puternică la nivel local, alături de oameni care își doresc să se implice și să valorifice șansa de a propune proiecte în Consiliul Local Mangalia, prin cei trei consilieri aleși, Mihai Sorin, Dop Oprea și Silistră Elena-Alexandra. În cadrul ședinței Colegiului Director Județean al Partidului Mișcarea Populară Constanța din data de 23.07.2016, s-a votat, în unanimitate, noua conducere PMP Mangalia. 


 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii