Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt constănţenii care au locuit sau locuiesc încă în casele de protocol ale statului. Vezi ce spune Jean Paul Tucan!

ro

16 Jan, 2013 18:26 3131 Marime text

regia-auto.jpgGuvernul a dat publicităţii lista persoanelor care au locuit sau locuiesc încă în casele de protocol ale stalului. Printre cei care plătesc sau au plătit chirie către RA-PPS se numără recent renumitul în funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valentin Răducu Preda - cinci camere + o cameră de serviciu, liberalul Gheorghe Albu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii (post la care, potrivit declaraţiilor lui Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, va renunţa) - patru camere + o cameră de serviciu, liberalul Jean Paul Tucan, consilier personal la cabinetul secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor - trei camere şi Cristian Bărhălescu, fost secretar de stat în Ministerul Turismului - trei camere.

Contactat telefonic, liberalul Jean Paul Tucan a mărturisit cu nonşalanţă, că da, încă mai locuieşte în casa de protocol: „Nu am eliberat casa. Încă locuiesc în ea. Încă ocup această funcţie (n.r. - de consilier personal la cabinetul secretatului de stat din Ministerul Transporturilor). Am fost consilierul domnului Iliescu (n.r. - Lucian Iliescu). Dacă următorul secretar de stat îmi va solicita serviciile, rămân în funcţie. Fiecare îşi alege echipa", a menţionat Tucan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii