Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Stegarul dac Protestatarul care nu lipseşte de la nicio manifestare anti Băsescu este din Constanţa

ro

05 Sep, 2012 21:44 3978 Marime text

4.jpgCezar Avramuţă este protestatarul de serviciu care şi-a făcut apariţia atât la manifestări pro-Adrian Năstase, cât şi la protestele la adresa preşedintelui, ieşind întotdeauna în evidenţă prin tot felul de ipostaze.

În iunie 2012, sediul DNA era asaltat de un om care ţinea strâns în mâini steagul României. Cauza: punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei în cazul lui Adrian Năstase.

Era acelaşi Cezar Avramuţă care a fost văzut în nenumărate rânduri în Piaţa Universităţii, încă de la începutul anului, atunci când a avut loc una dintre cele mai mari manifestări din acest an.

Pe 19 iulie 2012, bărbatul protesta fără autorizaţie în faţa sediului de campanie al lui Traian Băsescu, preşedintele suspendat la acea vreme.

Avramuţă s-a făcut remarcat şi la nunta Elenei Băsescu. Acesta parcă era liderul mulţimii anti-Băsescu, formată din 200 de oameni. Întoteauna ieşea în faţă şi nu s-a oprit nicio clipă din scandarea lozincilor.

„Eu nu sunt calificat să vorbesc, dar, dacă nimeni n-o face, nu mai pot rezista. Revolta ţipă în mine: dacă aş tăcea, pietrele ar începe să vorbească. O fac şi eu aşa cum pot. Îi invit însă pe cei ce pot cu adevărat, s-o facă cum trebuie‟. Aşa încep gândurile protestatarului de serviciu pe blogul său.

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Cine_este_protestatarul_care_nu_chiuleste_de_la_nicio_manifestatie_anti-Basescu_0_768523301.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii