Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noua Primă Doamnă a României

ro

18 Nov, 2014 12:15 1702 Marime text
Carmen Iohannis, soţia preşedintelui ales Klaus Iohannis, va deveni Prima Doamnă a României odată cu preluarea de către soţul său a prerogativelor de şef al statului.

Carmen Iohannis are 54 de ani şi este profesoară de limba engleză, materie pe care o predă la Colegiul „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu din 1990. Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de ani. Într-un interviu pentru Pro TV, Klaus Iohannis a declarat că şi-a cunoscut soţia într-un grup de prieteni şi au decis să rămână împreună.

Noua Primă Doamnă a ţării a fost întâmpinată cu aplauze şi flori de către elevii săi, în a doua zi după alegerile prezidenţiale.

„Încerc să-mi fac cât mai bine pot meseria întotdeauna şi sper ca, în calitate de Primă Doamnă, să fac la fel“, a declarat Carmen Iohannis.

Preşedintele ales spune că soţia sa este pregătită să îşi asume rolul de Primă Doamnă. „Este pregătită să fie Prima Doamnă. Ne-am asumat amândoi că aici vom ajunge şi am luat în calcul să venim la Bucureşti“, a declarat Klaus Iohannis.

În anul 2013, Carmen Iohannis a obţinut venituri de 26.247 lei ca profesoară.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: www.ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii