Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine era afaceristul din Bucuresti care s-a împuşcat în cap cu arma

ro

24 Apr, 2014 14:50 3815 Marime text
Un important om de afaceri a fost găsit mort în această dimineaţă în locuinţa sa de pe strada Cluceru, din Bucureşti. Potrivit primelor date, bărbatul s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare.

Cristian Paul Tudora, în vârstă de 44 de ani, s-a sinucis în această dimineaţă. Soţia sa l-a găsit fără suflare şi a alertat imediat serviciul de urgenţă 112. Cristian Tudora deţinea în mod legal o puşcă de vânătoare cu lunetă, pentru care avea permis de vânătoare şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. Potrivit Mediafax, soţia lui Cristian Tudora a declarat anchetatorilor că  se afla în casă când s-a întâmplat incidentul şi a alertat imediat serviciul de urgenţă. Aceasta a mai declarat că soţul ei era deprimat în ultima perioadă. O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul. Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare cu care s-ar fi sinucis bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate, anunţă Mediafax.

Antrepenorul a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Construise imobilul în care locuia şi alte două clădiri.  Cristian Tudora era cel mai bun prieten al cunoscutului tenismen Florin Segarceanu. Vestea mortii i-a şocat pe toti cei apropiaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii