Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine dă tonul dezbaterilor astăzi, pe Litoral TV

ro

11 Jul, 2013 17:11 1053 Marime text

Vezi cine vine „În arenă”
Disponibilizările din sectorul sănătăţii, proiectul salarizării medicilor şi noua reformă a sănătăţii solicitată de către Comisia Europeană, sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în cadrul emisiunii „În arenă”, realizată de Lavinia Siclitaru, de la ora 18:30, la Litoral TV. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu Nicolae Manea, preşedintele sindicatului SANITAS şi Ştefana Reghintovschi, asistent în cadrul Spitalului de Ortopedie şi Traumatologie din Eforie Sud.

Tudorel Chesoi, invitat la „Radiografia Zilei”

Va pierde sau nu CLM Constanţa un consilier municipal ales pe lista ARD, dar şi un ales municipal PSD declarat de ANI, astăzi, ca fiind în stare de incompatibilitate? Sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu Tudorel Chesoi - consilier municipal PNŢCD. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.

Răzvan Lăzăreanu, organizator al Caravanei Bookland, invitat la „Contrast”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Contrast”, realizată de Alexandru Baran, de la ora 17.30 pe Litoral TV, este invitat Răzvan Lăzăreanu, unul dintre organizatorii Caravanei Bookland care va discuta despre cel mai mare târg de carte urban Bookland.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii