Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MTV Video Music Awards 2015 Cine au fost câştigătorii

ro

31 Aug, 2015 20:03 1690 Marime text
 
Interpreta americană Taylor Swift a câştigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminică seara, a fost dominată de reunirea artistei cu rapperul Kanye West şi anunţul făcut de acesta, potrivit căruia va candida la alegerile prezidenţiale din 2020, informează romanialibera.ro.

Cine au fost câştigătorii

Taylor Swift a câştigat premiul aferent categoriei „videoclipul anului" - cel mai important trofeu al galei -, pentru clipul piesei "Bad Blood", în care apar numeroase vedete şi care ar fi generat o dispută cu cântăreaţa Katy Perry.

„Ştiu că au fost multe discuţii despre ce vrea să spună acest videoclip, dar eu sunt pur şi simplu fericită că în anul 2015 trăim într-o lume în care băieţii pot să se joace de-a prinţesele şi fetele de-a soldaţii", a spus Taylor Swift.

Taylor Swift a fost premiată şi la categoriile "cel mai bun videoclip al unei cântăreţe" şi "cel mai bun videoclip pop" ("Blank Space").

Rapperul Fetty Wap s-a impus la categoria "artistul de urmărit în viitor", Bruno Mars şi Mark Ronson au triumfat la categoria "cel mai bun videoclip al unui artist masculin" ("Uptown Funk!"), cântăreaţa Nicki Minaj a câştigat trofeul aferent categoriei "cel mai bun videoclip rap" ("Anaconda"), iar Fall Out Boy s-a impus la categoria "cel mai bun videoclip rock", cu piesa "Uma Thurman".



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: hypeandgenius.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii