Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci familii îndoliate Şoferul din Brăila era suspect de epilepsie de zece ani!

ro

07 Apr, 2016 08:21 2391 Marime text
 
În timp ce familiile a cinci persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din staţia de autobuz din Brăila îşi plâng morţii, apar noi informaţii privind şoferul. Aşadar, Marius Negoiţă are 27 de ani şi este agent de pază. Acesta era cunoscut drept suspect de epilepsie încă de acum zece ani!
 
„Mi-a fost pacient încă de la 17 ani. În 2006 a venit la mine fiindcă făcuse convulsii specifice epilepsiei. I-am dat trimitere la neurolog. A venit cu un RMN făcut la Bucureşti, din care rezultau nişte modificări şi atunci am dat iarăşi trimitere, scriind pe proprie răspundere că e suspect de epilepsie. Nu a venit cu niciun rezultat de la neurolog. în 2013 a apărut din nou, dar pentru o criză sciatică, fiindcă este obez şi avea probleme cu spatele. De atunci nu l-am mai văzut. În 2015 a venit mama lui să-i activeze cardul de sănătate, dar nu era asigurat şi nu i l-am activat. Nu lucra atunci. Nu figurează în baza de date a Casei de Asigurări ca epileptic. Nu a primit nicio reţetă de la un neurolog, în acest sens. Putea să ia din sistemul privat, pe bani, dar nu cred că şi-a permis, că nu-i o familie cu asemenea potenţial material. Cred mai degrabă că lua de la cineva medicamente asociate cu neurolepticele, diazepam sau altceva. Reţetele sunt speciale şi nu se eliberează oricum", a declarat, pentru infobraila.ro, medicul Steluţa Nedelcu.
 
Chiar dacă anchetatorii îl menajează în privinţa anchetei nedorind să-l obosească cumva vorbind cu el, şoferul dă interviuri de pe patul de spital. Şoferul a fost pus sub acuzare, având calitatea de suspect.
 
În accidentul de la Brăila au murit: Nicoleta Pirlog (41 de ani), Mirela Iosub (41 de ani), Nicoleta Oprea (37 de ani), Florin Oprea (40 de ani) şi Anişoara Toader (52 de ani).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii