Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci accidente în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui

ro

13 Aug, 2011 14:34 1252 Marime text

15 maşini au fost implicate, în această dimineaţă, în cinci accidente pe Autostrada Soarelui, Bucureşti - Cernavodă, soldate cu trei victime, iar traficul rutier pe sensul spre mare se desfăşoară îngreunat, fiind deviat temporar pe rute ocolitoare, informează realitatea.net. Potrivit reprezentanţilor A2, cel mai grav accident a avut loc la kilometrul 139, fiind implicate patru autoturisme. În urma incidentului, doi copii au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă.

De asemenea, o persoană a fost rănită în urma unui accident care a avut loc în zona unei benzinării de pe Autostrada Soarelui şi în care au fost implicate mai multe autoturisme. Victima a primit îngrijiri de la echipajele de ambulanţă.

"Aşa cum am preconizat pentru această perioadă, valorile de trafic au cunoscut o uşoară creştere, în special pe acest sector de drum. Datorită vitezei neadaptate la condiţiile de trafic şi drum, dar şi a nepăstrării distanţei în mers, în acestă dimineaţă pe A2, au avut loc trei tamponiri. Una dintre ele s-a soldat cu un grav rănit", a declarat la Realitatea TV insp. Augustin Căpâlnaş de la Poliţia Rutieră.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii