Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru despre Radu Mazăre “Primarul cartierului Mamaia să devină primarul turiştilor!”

ro

31 Aug, 2014 13:50 2256 Marime text
“În perioada în care constănţenii se luptă cu lipsa apei calde, cu ideea venirii iernii şi a facturilor enorme la întreţinere, cu lipsa locurilor de muncă, cu taxe şi impozite mari, cu un oraş în ruină, subdezvoltat, rămas în urma oraşelor mari ale României, primarul Radu Mazăre a încheiat, în chip de faraon, circul din staţiunea Mamaia”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al PD Constanţa.
 
„Constănţenii au nevoie de un oraş îngrijit şi de o viaţă liniştită, mai ales că oraşul nostru este situat într-un loc binecuvântat, cu potenţial economic deosebit. Din păcate, acest potenţial este nebăgat în seamă de oamenii aflaţi la putere, care nu sunt interesaţi de viitorul Constanţei. Cozile lunare ale sărăciei şi lipsa de apă caldă ne aduc aminte de perioada comunistă. După 25 de ani de libertate şi democraţie, ne trezim că oraşul nostru se transformă, prin vot democratic, într-o dictatură a săracilor. (...) Primarul cartierului Mamaia ar trebui să îşi aducă aminte de cine a fost votat şi pentru cine trebuie să muncească. Dacă nu, să devină primarul turiştilor, să îi lase pe constănţeni în pace”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 31 Aug, 2014 17:53 Un primar trebuie sa-si cunoască orașul.Mazare nu a trecut nici măcar pe 5 la suta din străzile Constantei.Sa vadă cum arată trotuarele pe Mihaileanu in zona Piața Grivitei.E o rusine ,orașul nu are un gospodar