Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru Procesul de evaluare a directorilor de deconcentrate va dura aproape o lună

ro

26 Mar, 2011 19:09 1258 Marime text
Potrivit celor declarate de către preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, şedinţa Comisiei de stabilire a criteriilor de evaluare a directorilor de deconcetrate este în derulare. Astăzi, membrii comisiei şi-au expus fiecare propriile idei în ceea ce priveşte modul în care se va face evaluarea.

Chiru a mai spus că evaluarea se va derula pe perioada unei luni. Directorii vor primi fiecare câte un chestionar pe care vor trebui să îl completeze, însă, mai întâi, chestionarul va ajunge pe masa BPJ-ului pentru a fi aprobat. Printre criteriile amintite de preşedintele PDL se află cele referitoare la transparenţa în actul administrativ şi deschiderea faţă de cetăţenii cu care intră în contact.

Întâlnirea de azi este prima dintre cele câteva întâlniri care vor urma şi care vor avea aceeaşi temă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aviatie 26 Mar, 2011 15:56 Chirule la aeroport pdl-ul a pus un incompetent. Singurul interes este acela pentru spaga la angajare pe posturile pe care le scoate la concurs. Impreuna cu Artagea - ar fi bine sa verifici "cazierul" - nu face altceva decat sa caute sa concedieze salariati pentru a angaja altii pentru spagi. Niste nenorociti.