Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

China doreste sa investeasca in dezvoltarea Regiunii Dunarii

ro

10 Jul, 2012 12:21 1371 Marime text

Relatiile chino-europene sunt in continua dezvoltare, in prezent, Republica Populara Chineza fiind cel mai mare exportator de investitii in Europa, a precizat, luni, Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in deschiderea Forumului de investitii "Implicarea Chinei in dezvoltarea Regiunii Dunarii".

"Acest Forum este, pentru China, parte a strategiei sale de a investi 10 miliarde de dolari in tarile Europei Centrale si de Est. Este o sansa pentru Romania, cat si pentru Europa, pentru a gasi, astfel, stabilitatea economica necesara zonei noastre.

Camera bucuresteana s-a orientat tot mai mult, in ultimii ani, pentru atragerea de investitii din zona Rusiei, Chinei si a statelor arabe. Fondurile europene vor fi tot mai greu de accesat in conditii de criza si de aceea trebuie sa profitam de atuul pe care Romania il are ca partener traditional al Chinei si sa atragem cat mai multe investitii", a spus Sorin Dimitriu.

Continuarea pe http://www.ziare.com/afaceri/industria/china-doreste-sa-investeasca-in-dezvoltarea-regiunii-dunarii-1177810

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii