Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiciu-Ostrov Un nou punct de trecere cu bacul între judeţele Constanţa şi Călăraşi

ro

12 Jul, 2011 00:38 4751 Marime text

Până miercuri, va fi gata un nou punct de trecere cu bacul, spre mare. Ministrul Anca Boagiu a oprit şi pe la Călăraşi, sâmbătă, în drum spre mare, pentru a vedea stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă Medgidia-Constanţa.

În cadrul vizitei de lucru pe care ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a avut-o pe şantierul tronsonului de autostradă Medgidia-Constanţa, aceasta a făcut o scurtă oprire şi la Călăraşi. Ministrul a dat undă verde pentru realizarea unei alte alternative pentru drumul către litoral, prin traversarea Dunării, la Ostrov. „Bacurile au venit deja. Sper ca în două-trei zile şi ele să funcţioneze", a spus ministrul.

În acest fel, va putea fi evitată aglomeraţia specifică de pe Autostrada Soarelui în sezonul estival, iar bucureştenii vor putea merge la mare printr-o rută mai puţin aglomerată.

„Această necesitate de realizare a unui nou punct de trecere s-a evidenţiat în timpul unei discuţii în colegiul naval. În acest fel, traficul către mare va putea fi fluidizat. Până miercuri, acesta va fi funcţional", a declarat prefectul judeţului, Emil Muşat.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/calarasi

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii