Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chemat la DNA Ploieşti Procurorii îl acuză pe Sebastian Ghiță de mituirea fostului primar al Ploieştiului şi de spălare de bani

ro

07 Jul, 2015 14:38 1831 Marime text
Deputatul Sebastian Ghiţă, cercetat sub control judiciar pentru corupţie, s-a prezentat, astăzi, la sediul DNA Ploieşti, pentru a-i fi prezentate acuzaţiile într-un nou dosar în care a fost începută urmărirea penală pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani. La intrare, întrebat dacă a dat vreodată mită, el a negat şi a refuzat să răspundă altor întrebări legate de finanţarea echipei de baschet Asesoft cu bani de la bugetul local al municipiului Ploieşti. El a spus că a primit o solicitare să se prezinte în faţa procurorilor şi a venit, ”ca de fiecare dată”, pentru a sta de vorbă cu aceştia.
Sebastian Ghiţă este cercetat penal într-un nou dosar, el fiind acuzat că i-a dat mită un imobil fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pentru ca acesta din urmă să finanţeze un club sportiv susţinut de Ghiţă,pentru a disimula provenienţa casei,cei doi semnând un contract fictiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii