Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA vrea să cumpere traverse de lemn pentru calea ferată (document)

ro

18 Sep, 2014 20:12 3937 Marime text
 
Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA organizează o licitație deschisă pentru cumpărarea a 873 de traverse normale din lemn.
Contractul presupune furnizarea de traverse din lemn impregnate pentru calea ferată, pentru înlocuirea traverselor din lemn necorespunzătoare existente în prezent. Produsele urmează a fi livrate la magazia secției L1 Constanța -  District EU, în condițiile de ambalare specificate în caietul de sarcini.

Adresa de la care se pot obține mai multe informații, caietul de sarcini și documentele suplimentare, precum și depunerea ofertelor sau a solicitărilor de participare trebuie transmise la adresa strada Dinicu Golescu, numărul 38, sector 1, prin Sucursala Regională CF Constanța.

Valoarea totală a contractului este estimată la 164.997 lei, fără TVA, pe o perioadă de 45 de zile de la data atribuitrii contractului. Garanția de participare este de 3.290 de lei. De asemenea, în anunțul de participare, CFR SA informează că se va organiza și o licitație electronică.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 septembrie, ora 10.00, ofertele sau cererile de participare pot fi primite până la data de 3 octombrie, ora 10.00, iar deschiderea va avea loc în aceeași zi la ora 11.00, la sediul RCF Constanța, alea Albăstrelelor, nmuărul 10, etaj 3, camera 327.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii