Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetina de brad se scutură în van Pomi de Crăciun tăiaţi ilegal, confiscaţi de poliţişti

ro

13 Dec, 2014 16:57 2365 Marime text
Peste 900 de pomi de Crăciun, aproape 2, 5 tone de cetină de brad sau molid, 1.609 coroniţe de brad şi 456 de mc de material lemnos au fost confiscaţi în ultima săptămână de poliţiştii formaţiunilor cu atribuţii în domeniul prevenirii şi combaterii delictelor silvice. Informează Poliţie Română printr-un comunicat de presă.

Poliţiştii au acţionat, în perioada 5-12 decembrie, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice săvârşite în perioada sărbătorilor de iarnă. La activităţi au participat, alături de poliţişti, specialişti silvici ai Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice –Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură şi ai Regiei Naţionale a Pădurilor–Romsilva.

Echipele de control au acţionat pe drumurile publice şi forestiere, în zonele împădurite cu răşinoase, în pieţe, târguri, oboare sau alte locuri special amenajate pentru comercializarea pomilor de Crăciun.

“Reamintim că, în perioada 15 noiembrie – 24 decembrie 2014, Poliţia Română acţionează, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice săvârşite în perioada sărbătorilor de iarnă.”, mai informează sursa citată.

Sursa foto: ziaruldepenet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii