Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean sirian, prins în portul Agigea cu carnet de marinar fals

ro

02 Nov, 2015 12:48 2296 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Constanţa Sud Agigea un cetăţean sirian, membru al echipajului unei nave sub pavilion Togo, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.
 
Vineri, în intervalul orar 01.45 – 02.45, în urma controlului de frontieră efectuat la PTF Constanţa Sud Agigea asupra unei nave sub pavilion Togo, a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.
 
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că respectivul document aparţine unui cetăţean sirian, în vârstă de 26 de ani, care este încadrat în lista de echipaj pe funcţia de bucătar.
 
Carnetul de marinar, ce purta însemnele statului sirian, a fost ridicat în vederea expertizării de către specialiştii Compartimentului Expertiza Documentelor de Călătorie şi Criminalistică din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa.
 
Poliţiştii de frontieră efectueaza cercetari pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii