Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificatele CERONAV recunoscute de Comisia Centrală pentru Navigația pe Rin

ro

04 Dec, 2014 14:41 2299 Marime text
Ministerul Transporturilor din România a semnat astăzi, cu Comisia Centrală pentru Navigația pe Rin (CCNR) „Acordul privind recunoaşterea cursului de marinar organizat de Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale ( CERONAV)”. 

Acordul a fost semnat la sediul CCNR din Strasbourg, Franța de către reprezentantul Ministerului Transporturilor din România, Viorel Olea, director al Direcției Transport Naval și secretarul general al CCNR, Hans van der Werf.
 
 Din delegația română au făcut parte Ovidiu Cupșa, director general al CERONAV și vicepreședinte al Asociației  europene EDINNA – Education in Inland Navigation, consilier superior în cadrul Ministerului Transporturilor, Monica Patrichi și director subunitate CERONAV Galați, Doina Munteanu.

”CERONAV este prima instituţie de pregătire dintr-un stat est-european care a solicitat recunoaşterea cursului de marinar în urma adoptării Procedurii de recunoaştere a cursurilor de calificare pentru marinar de către CCNR, în luna decembrie 2013. Toate demersurile au fost făcute ca parte a proiectului HINT – Harmonized Inland Navigation Transport through education and information technology, coordonat și finalizat cu succes de CERONAV. Recunoașterea cursului nostru este considerată o acțiune pilot, ceilalţi parteneri din Bulgaria, Slovacia, Serbia, Croaţia exprimându-şi deja intenţia de a urma exemplul CERONAV” a declarat Ovidiu Cupşa, director general CERONAV, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii