Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea DNA în cazul fostului vicepremier, Gabriel Oprea, a ajuns la Senat

ro

02 Sep, 2016 11:24 1578 Marime text
Șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, a cerut, joi, sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, în dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină. Solicitarea a ajuns, astăzi, pe masa Senatului, informează Agerpres.
 
După prezentarea acesteia în Biroul permanent al Camerei superioare a Parlamentului, care se va reuni în ziua de luni, cererea Justiției va fi înaintată Comisiei juridice, în vederea formulării unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviințeze sau să respingă solicitarea.
 
Reamintim că în seara de 20 octombrie, 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliție, Bogdan Gigină, a fost implicat într-un accident de circulație, în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecință a unui traumatism cranio-cerebral și facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoțire al ministrului Oprea.

Citește și: 
Mama lui Bogdan Gigină, noi dezvăluiri şocante. Înainte de a muri, fiul i-a transmis un mesaj
Poliţiştii din coloana oficială a lui Oprea sunt controlați în dosarul morții lui Bogdan Gigină
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii