Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cererea DNA de încuviințare a reținerii lui Sebastian Ghiță a fost respinsă

ro

30 Mar, 2016 15:16 970 Marime text
 
Plenul Camerei a respins astăzi cererea Direcţiei Naţinale Anticorupţie (DNA) pentru încuviințarea reținerii deputatului Sebastian Ghiță. astfel, s-au înregistrat 167 de voturi „împotriva” reținerii, 121 „pentru” și o abținere. În sală au fost prezenți 302 deputați. Nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru ca cererea DNA să fie aprobată, și anume 152, anunţă agerpres.ro.
 
Acest vot vot a fost secret cu bile.
 
Vă reamintim că, astăzi înainte ca plenul să voteze, Sebastian Ghiţă le-a cerut colegilor să respingă cererea de încuviinţare a arestării sale.
 

 UPDATE, ora 16.08:

„Comisia de numărare a voturilor a constatat următoarele: au fost prezenți 292 de deputați, număr de voturi anulate — două, număr de voturi valabil exprimate — 284, din care voturi pentru — 107, voturi contra — 176, o abținere și, îmi permit eu să spun, un nurofen pe care l-am găsit acolo. Potrivit Constituției și Regulamentului Camerei Deputaților, hotărârea se adoptă cu votul majorității deputaților prezenți. Se constată că nu a fost întrunit numărul de voturi necesar pentru adoptarea proiectului de hotărâre”, a anunțat deputatul PNL Mircea Dolha.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă către colegii din Parlament- „Respingeţi cererea de încuviinţare a arestării mele”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii