Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, în această seară. Sandra Izbaşa va purta drapelul României

ro

12 Aug, 2012 23:46 2478 Marime text
Ceremonia de închidere a acestei ediţii a JO va fi transmisă duminică seară, de la ora 23.00, în direct la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi jo2012.tvr.ro, fiind comentată de Alina Alexoi şi Sorin Hobana.
La ceremonie sunt aşteptate numeroase vedete pop britanice, ca Spice Girls şi George Michael, dar şi mii de voluntari, anunţându-se un show grandios ca şi deschiderea evenimentului sportiv.
Gimnasta Sandra Izbaşa va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, conform deciziei Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). La această ediţie a JO, Sandra Izbaşa a cucerit titlul olimpic la sărituri şi medalia de bronz cu echipa.
Luni, sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice, conducerea COSR şi componenţii delegaţiei României care au evoluat în ultimele zile la Olimpiadă vor reveni în ţară, cu o cursă Tarom programată să aterizeze la ora 13.40, pe Aeroportul Henri Coandă. Olimpicii vor fi primiţi la Salonul Prezidenţial.
Ce medalii a obţinut România
România a obţinut nouă medalii la Londra: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii