Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi de poliţişti

ro

18 May, 2012 21:47 1291 Marime text

La data de 17 mai, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane au sustras motorină din rezervorul unui autotractor parcat pe Bulevardul Aurel Vlaicu în curtea unei societăţi comerciale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat pe Marian I., de 23 de ani, şi Ionel Florin B., de 19 ani, ambii din Constanţa, stabilind că aceştia au intrat cu un autoturism în curtea societăţii comerciale pe poarta lăsată deschisă, unde au fost surprinşi de un angajat sustrăgând motorină din rezervorul unui cap tractor aparţinând unei unităţi comerciale de transport.

Lângă rezervorul autotractorului a fost găsit un furtun de 2 metri liniari şi un bidon cu capacitatea de 30 litri în care se aflau aproximativ 10 litri combustibil. Prejudiciul cauzat în valoare de 180 de lei a fost recuperat. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

 

Urmare a activităţilor de investigare specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 5, privind furtul bării de protecţie faţă de la un autoturism în noaptea de 14/15.05.2012 au identificat ca suspect de comiterea acestei fapte pe Laurenţiu Marius C., de 21 de ani, din Constanţa. Prejudiciul cauzat în valoare de 1.000 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţie 5 cu suspectul în stare de libertate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Poliţiştii din Murfatlar cercetează în stare de libertate pe Ion Enache A., de 26 de ani, Costel C., de 21 de ani, Florin C., de 23 de ani, Vasile S., de 29 de ani, din localitate şi Florica A., din Valul lui Traian, întrucât în seara zilei de 17.05.2012, au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau un cadru metalic de utilaj greu din incinta unei societăţi comerciale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală cercetează în stare de libertate pe Ion Virgil B., de 28 de ani, din Agigea, suspectat că în noaptea de 16/17.05.2012, prin escaladarea gardului, a pătruns în Staţia de Cercetări Energii Regenerabile Agigea şi a sustras un tablou electric.

Poliţiştii Secţiei 5 Rurală cercetează în stare de libertate pe Traian R., de 29 de ani, şi Tudorel Ion M., de 27 de ani, ambii din Nuntaşi, suspectaţi că au sustras 30 de panouri din plasă de la gardul imobilului unui localnic.

Poliţiştii Secţiei 6 Rurală cercetează în stare de libertate pe Aurel Ţ., de 47 de ani, şi Adrian T., de 39 de ani, ambii din Mircea Vodă, care în ziua de 17.05.2012 au fost surprinşi pe islazul localităţii folosind un detector de metale confecţionat artizanal. Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,săpături şi detecţii în sit arheologic" faptă prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 92 alin. 1 din Legea 182/2000.

 

Poliţiştii Secţiei 6 Rurală cercetează în stare de libertate pe Dan C., de 39 de ani, Aurel Ţ., de 47 de ani, Nicolae D., de 31 de ani, Robert D., de 38 de ani, Adrian T., de 39 de ani, şi Petru G., de 53 de ani, toţi din Mircea Vodă, care în ziua de 17.05.2012, au fost depistaţi pe islazul localităţii Saligny în timp ce săpau după fier vechi, folosind detectoare de metale confecţionate artizanal. Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,săpături şi detecţii în sit arheologic", faptă prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 92 alin. 1 din Legea 182/2000.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii