Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de către poliţişti pentru furt calificat în Vama Veche

ro

20 Jul, 2015 14:24 1773 Marime text
O patrulă mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm aflată în patrulare în staţiunea Vama Veche, a surprins în flagrant, astăzi, la ora 04.00, un bărbat care i-a sustras unei femei, portofelul în care erau actele de identitate, bani şi mai multe carduri.
 Patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche -2 Mai şi un jandarm din cadrul GMJ Constanţa aflată în zona „ La Stuf” l-a depistat în flagrant pe D. IONUŢ, de 28 de ani, din Limanu care a sustras un portofel cu acte şi bani,  lăsat nesupravegheat pe plajă aparţinând unei turiste.
Asupra sa a fost găsită suma de 100 lei, în două bancnote de 50 lei şi portofelul în care erau actele de identitate, 30 de lei, cardul de salariu şi de sănătate al victimei.
Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi se cunoscuseră în acea seară şi petrecuseră la un local din Vama Veche.
 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii