Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetări penale pentru infracţiuni la regimul rutier

ro

22 Oct, 2012 18:50 1057 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier îi cercetează în stare de libertate pe Ward A.., Mihai S., (32 ani), Dormidont P. (52 ani), Alexandru R. (26 ani), persoane identificate în trafic, în cadrul unei acţiuni, în municipiul Constanţa, conducând autoturisme, aflaţi sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală au identificat în trafic, pe raza localităţii Valu lui Traian, pe Codreanu S. (29 ani), care conducea un autoturism fără a poseda permis şi fiind sub influenţa alcoolului.

Lucrătorii de poliţie din Cerchezu l-au descoperit pe Adrian B. N. (32 ani), care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi Adrian S. (45 ani), care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului, a fost descoperit în trafic de poliţiştii din Lumina. Conducătorul auto a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii din Comana l-au prins pe Mugurel D. D. (26 ani), care conducea un autoturism ce avea plăcuţe cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat.

Bărbaţilor le-au fost întocmite dosare penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii