Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de formare Profesională „Şanse Egale” achiziţionează servicii de reparare şi întreţinere a echipamentelor (document)

ro

12 Dec, 2014 17:46 2102 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, centrul de formare profesională Şanse Egale organizează licitaţia de atribuire a contractului „Achiziţia directă de servicii de reparare şi întreţinere a echipamentelor în vederea derulării activităţii Centrului de Formare Profesională „Şanse Egale”, înfiinţat în cadrul proiectului „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”, – POSDRU/168/6.1/G/143939”.

Contractul de prestare de servicii va avea o durată de 10 luni de la data semnării contractului. Locul de prestare a serviciilor va fi bulevardul Tomis, Constanţa, judeţul Constanţa.

Sursa de finanţare a contractului de achiziţie o reprezintă Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”
Valoarea estimată a contractului de achiziţie este de maxim 2.000 lei (cu TVA inclus). Durata de valabilitate a ofertelor este de minim 30 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. Data limită pentru depunerea ofertelor de preţ este 30 ianuarie 2015, ora 12.00. Data ședinței de deschidere este 2 februarie 2015, ora 10.00.
 
Amintim că, aşa cum ZIUA de Constanţa arăta AICI, la data de 25 noiembrie, Fundaţia Şanse Egale a solicitat în instanţă modificarea actelor constitutive ale entităţii şi acordarea de personalitate juridică. Dosarul a fost înregistrat, ieri, la Secţia civilă a Judecătoriei Constanţa.

Sursa foto: business24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii