Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Comercial Auchan Titan, cumpărat de NEPI

ro

26 Aug, 2015 22:33 3108 Marime text
În decursul zilei de astăzi, Centrul Comercial Auchan Titan, proprietate a nemţilor de la Aberdeen Asset Management, a fost achiziţionat de către New Europe Property Investments (NEPI).
 
NEPI este un fond sud-african de investiţii, achiziţia fiind încheiată cu suma de 86 milioane euro, plătită în numerar, potrivit economica.net, care citează un comunicat al companiei către acţionari de la Bursa de Valori Bucureşti.
 
Proiectul comercial, dezvoltat în două etape, are o suprafaţă de aproape 44.730 de metri pătraţi. Prima etapă, iniţiată în anul 2007, a inclus un hypermarket Auchan şi o galerie comercială. Doi ani mai tâziu, centrul a fost extins şi reconfigurat. În acest sens, au fost adăugate noi magazine de îmbrăcăminte. De asemenea, centrul comercial deţine şi un cinematograf cu şapte ecrane.
 
Firma Degi Titan, pe care este înregistrat proiectul comercial din Titan, a înregistrat, în 2014, o cifră de afaceri de 43,7 milioane de lei, profitul net fiind de 1,3 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

Sursa foto: www.auchan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii