Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul PUB 18 din Regie, închis de ANAF zilele trecute, redeschis de instanță!

ro

02 Apr, 2015 15:48 1914 Marime text
În Complexul studențesc Regie din București au fost închise mai multe localuri de către ANAF, pentru neemiterea de bonuri fiscale. Unul din ele este și PUB 18.
 
Pe portalul instanțelor de judecată a fost publicată, însă, ordonanța președințială prin care se dispune suspendarea respectivului proces verbal: “Soluția pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării procesului-verbal de contravenţie seria DGAF nr.0003945/22.03.2015 ….. Pronunţată în şedinţă publică, azi 31.03.2015”
 
ANAF a remis zilele trecute un comunicat de presă în care se explica „modul în care opinia publică este informată defectuos în legătură cu acțiunile de control desfășurate de Direcția Antifraudă, în această perioadă, în vederea întăririi disciplinei fiscale”. Astfel, ANAF preciza:
 
„(1) În ce privește suspendarea activității restaurantului PUB 18 pentru doar 3,18 lei, așa cum a fost prezentată de mass-media, fără a fi solicitați să ne prezentăm punctul de vedere, vă aducem la cunoștință următoarele:
- din compararea raportului informativ emis de casa de marcat cu monetarul reprezentând încasările zilei, până la momentul controlului, a rezultat o diferență în minus de 1.596,72 lei, nu de 3,18 lei.
- în nota explicativă semnată olograf de barmanul unității este precizat că acesta i-a înmânat administratorului societății «în jur de 1.600» lei
- la solicitarea inspectorilor de a prezenta dovada, constând în dispoziția de plată, acesta a precizat că nu deține un astfel de document întrucât l-a înmânat administratorului, deși legea prevede că un exemplar al dispoziției de plată trebuie să rămână în unitate
- administratorul societății a venit ulterior controlului pentru a prezenta dispoziția de plată, într-un singur exemplar, pentru suma de 1.600 lei”.
 
Deocamdată, însă, rămâne cert faptul că pub-ul a fost redeschis ca urmare a unei decizii a judecătorilor ...
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii