Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

ro

28 Jun, 2015 23:23 4316 Marime text
 
ZIUA de Constanța vă oferă o sursă de inspiraţie pentru mesajele pe care să le trimiteţi prietenilor şi apropiaţilor care poartă numele Sfinţilor Petru şi Pavel, sărbătoriţi de creştinii ortodocşi pe data de 29 iunie.

Dragă Pavel, de ziua numelui tău îţi doresc să rămâi mereu aşa cum eşti acum, un prieten bun, de nedejde, haios şi cu picioarele pe pământ. La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate! La mulţi ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! La mulţi ani!

Hai noroc şi voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani !

Cu ocazia Sfinţilor Petru şi Pavel vă urez sănătate, fericire şi multe realizări profesionale. La mulţi ani!

Îţi doresc să zâmbeşti. Pentru că atunci totul va fi bine şi vei găsi puterea să răzbaţi peste orice greutăţi. La mulţi ani, de Sfinţii Petru şi Pavel!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

La Mulţi Ani, să ai sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

La mulţi Ani şi să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să ai numai zâmbete şi soare în calea ta! Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Petru şi Pavel foarte frumoasă !

Fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită! La Mulţi Ani !

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele rostite şi nerostite ! La mulţi ani !

Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Un cer albastru fără nori în calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani !

Fie ca în această zi toate necazurile să te ocolească şi dragostea la tine în suflet să poposească! La Mulţi Ani !

Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne! La mulţi ani !

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi n-ai avut succes, pentru tot ceea ce ai zidit, dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat îndelung şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viata ta¦La Mulţi Ani!

Fie că sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată !

O floare gingaşă şi delicată pentru o persoană care îmi luminează viaţa. La mulţi ani, Petruţa !

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii