Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai ciudate legi din lume sunt... în America

ro

02 Mar, 2016 00:00 1862 Marime text
 
În Statele Unite există legi... bizare. Din fericire, legile acestea diferă de la stat la stat şi chiar de la oraş la oraş. De exemplu, în Alabama, nu ai voie să conduci legat la ochi. Dar există oare vreo ţară unde se poate?
 
Dacă mergi în Connecticut ţi se va interzice mersul în mâini! În Florida, dacă ai un elefant şi îl legi de un stâlp, trebuie să plăteşti taxă de parcare. Staţi liniştiţi că lista celor mai ciudate legi de respectat este mult mai lungă!
 
De exemplu, dacă o doamnă are nevoie de o proteză dentară, aceasta are nevoie de acordul scris şi semnat al soţului în America. În cazul în care vă mutaţi în Minneapolis, să ştiţi să partenera dumneavoastră de viaţă vă poate da în judecată dacă mirosiţi a peşte, a ceapă sau a usturoi.
 
Dacă v-aţi stabili în oraşul Eureka şi aţi avea mustaţă, s-ar putea să aveţi alt gen de probleme, dacă vă sărutaţi partenera în public. Mai precis, aţi putea face închisoare. Acelaşi lucru se întâmplă dacă locuiţi în statul Iowa şi vă sărutaţi iubita mai mult de 5 minute. Tot în public.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii