Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Creşte numărul răniţilor Explozie în Bangkok. Cel puţin zece morţi şi numeroşi răniţi

ro

17 Aug, 2015 18:32 1565 Marime text
Cel puțin zece persoane au murit în explozia unei bombe care a avut loc, astăzi, în apropiere de un sanctuar și de un centru comercial în centrul capitalei thailandeze, potrivit unui prim bilanț al poliției, informează AFP, citat de Agerpres.
 
La puțin timp după incident, mai multe corpuri umane dezmembrate erau vizibile la locul exploziei. „Sunt cel puțin zece morți și numeroși răniți. Potrivit primelor noastre constatări, este vorba de o bombă plasată în interiorul sanctuarului”, a declarat șeful poliției din Bangkok, Chakthip Chijinda, la postul de televiziune Channel 9.
 
Sanctuarul, situat în centrul capitalei thailandeze, este dedicat zeului hindus Brahma, dar vizitat în fiecare zi de mii de fideli budiști.

UPDATE 3, ora 23.00:

În urma teribilului atentat, potrivit ultimelor informaţii, au murit 19 persoane, în timp ce peste 100 au fost rănite. 

UPDATE 2, ora 19.10:
 
Ministrul thailandez al Apărării, Prawit Wongsuwan, a declarat că autorii atentatului din centrul Bangkok-ului vizau cetăţeni străini, pentru a afecta turismul în Thailanda.
 
UPDATE 1, ora 18.50:
 
Mai mulţi cetăţeni străini se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în cadrul exploziei, relatează presa locală, citată de Reuters. Potrivit primelor informaţii, 27 de persoane au fost ucise în atentat şi cel puţin 78 au fost rănite, majoritatea turişti din China şi Taiwan, potrivit presei thailandeze. 
 
Sursa foto: www.bbc.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii